Waar te kopen in Italië in 2019

By december 11, 2018

Waar moet u uw droomhuis kopen en volgend jaar naar Italië verhuizen?

Marche en Abruzzo behoren tot de 24 beste plaatsen ter wereld om te wonen na pensionering, volgens Forbes die een lijst heeft opgesteld van topbestemmingen wereldwijd, evenals een lijst van de beste staten en provincies in de VS voor 2019, gebaseerd op de ervaring van Amerikaanse expats in Italië.

Marche is opnieuw uitgeroepen tot één van de beste plaatsen voor een goed pensioen na een leven lang werken. Het Amerikaanse tijdschrift noemt de regio als een van de ideale locaties, maar in 2010 had een ander Amerikaans tijdschrift, de AARP (American Association of Retired Persons), het al in de top 5 van bestemmingen ter wereld geplaatst om uw pensioenjaren door te brengen.

Abruzzo werd in 2016 ook bekroond door de US Huffington Post – als behorende tot de 12 beste bestemmingen ter wereld.

Deze twee regio’s aan de Adriatische Zee worden dan ook over de hele wereld gewaardeerd en worden elk jaar opnieuw erkend vanwege het grote potentieel dat zij te bieden hebben.

Waarom Marche of Abruzzo?

Volgens Forbes zijn dit de grootste voordelen: de kosten van levensonderhoud, de kwaliteit van de gezondheidszorg, de formaliteiten voor het verkrijgen van verblijf, en het fijne klimaat en de directe vluchten voor degenen die bijvoorbeeld uit Amerika komen.
Maar de regio’s bieden niet alleen wellness en rust, maar ook een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding in termen van onroerend goed in vergelijking met de rest van Italië.

Veel internationale kandidaat-kopers die op zoek zijn naar hun droomhuis in de ‘bel paese’ tonen nu al een groeiende interesse in deze gebieden. Volgens de statistieken van Gate-away.com is het aantal verzoeken dat we in de eerste 6 maanden van 2018 ontvingen voor Abruzzo en Marche gestegen met respectievelijk 30,66% en 7,44% ten opzichte van dezelfde periode in 2017.

En u, waar bent u op huizenjacht? Heeft u ooit overwogen om er hier iets te kopen?

Bekijk wat er te koop is op Gate-away.com in Marche en Abruzzo.